Siirry sisältöön

Lapsen oikeuksien viikko 20.11-26.11.

Ensi viikolla vietetään Lapsen oikeuksien viikkoa. Hattulan kunnalla on kunnia olla mukana ehdokkaana UNICEF:n lapsiystävällinen kunta-mallissa. Tavoitteenamme on olla kunta, jossa lapsella on oikeus ääneen, iloon ja leikkiin. Vuonna 2023 Hattulassa alkoi kolmivuotinen perheliikunta-hanke, jonka tarkoituksena on parantaa koko perheen hyvinvointia ja innostaa yhteiseen liikunnalliseen elämäntyyliin. Tämän lisäksi perheliikuntahankkeen tarkoituksena on edistää esimerkiksi varhaiskasvatuksen henkilöstön työhyvinvointia, joka on suorassa yhteydessä lapsen hyvinvointiin.

Viim. päivitetty 20.11.2023
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram