Siirry sisältöön

Kesätyöpaikat 2024

Hattulan kunnankirjasto

Kirjastossa kesätyöntekijä pääsee harjoittelemaan mm. asiakaspalvelua ja hyllytystä. Muita työtehtäviä ovat mm. hyllyjen siivous sekä pääkirjastossa että kirjastoautossa, tilojen somistaminen, kirjanäyttelyiden suunnittelu ja kokoaminen, kirjavinkkien tekeminen sekä muut kirjaston avustavat työtehtävät. Työtä saattaa löytyä myös kulttuurin puolelta esim. jonkun tapahtuman tai tempauksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Suunnitelmissa on toteuttaa myös jonkinlaisia gallupkyselyjä kirjaston ja kulttuurin palveluista, joten arvostamme tältä osin reippautta ja ulospäinsuuntautuneisuutta.

Toivomme, että kesätyöntekijämme ovat kiinnostuneita lukemisesta ja kirjoista. Jos sinulla on jokin erityistaito tai harrastus, josta uskot olevan hyötyä kirjastossa tai kulttuuritoimessa, niin kerrothan hakemuksessasi myös siitä.

Osoitteemme on Kauppatie 3, 13720 Parola.

Lisätietoja:

Kulttuuripalvelupäällikkö Minna Linna

050 5522 896

minna.linna@eduhat.fi

Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatuksessa kesätöitä on tarjolla Pappilanniemen, Viiriäisen ja Marjahatun päiväkodeissa. Päiväkodeissa kesätyöntekijä pääsee toimimaan 1–6- vuotiaiden lasten parissa (mm. leikkiminen, pelaaminen, lukeminen), avustamaan lasten arjen asioissa (pukeminen ja ruokailu) sekä tekemään pieniä siivous- ja järjestelytehtäviä (lelujen peseminen, tilojen järjestely, lautapelien korjaaminen)

Toivomme, että kesätyöntekijämme ovat kiinnostuneita lapsista ja heidän kanssaan toimimisesta. Jos sinulla on jokin erityistaito tai harrastus, josta uskot olevan hyötyä varhaiskasvatuksessa, niin kerrothan hakemuksessasi myös siitä.

Lisätietoja:

Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen päällikkö Sanna Lampainen

050 3463 097

sanna.lampainen@eduhat.fi

Nuorisotyö / Ohjaaja lasten kesäleireillä

Hattulan nuorisotyö tarjoaa kesätyöpaikkoja 12–14 nuorelle kunnan kesäleireillä Ahorannan leirikeskuksessa. Vuoden 2024 leirit järjestetään viikoilla 23 ja 24. Kahden viikon aikana järjestetään kolme leiriä, joihin kaikkiin leiriohjaajien on sitouduttava osallistumaan. Ylimääräisten työtuntien takia leiriohjaajille maksetaan poikkeuksellisesti kolmen viikon palkka eli 750 €, josta voidaan vähentää vero- ja eläkemaksuja. Työjaksoon sisältyy myös muutama ennakkotapaaminen ennen varsinaisia leirejä, näistä yksi on mahdollisesti yön yli kestävä. Ohjaajana työtehtäviisi kuuluu ohjelman suunnittelua ja toteutusta. Ohjelma on ulkopainotteista. Toimintaa voi olla peleistä leikkeihin ja metsäretkiin. Ohjelman lisäksi ohjaajilla on leirin aikana myös muita käytännön tehtäviä, kuten siivousta ja leirikeittäjän avustamista ruokailuissa. Ohjaajat yöpyvät leirikeskuksessa sisätiloissa, leiriläiset teltoissa.

Lisätietoja:

Nuorisotyöntekijä Mirka Saarinen

puh. 050 306 6650

mirka.saarinen2@eduhat.fi

sc: nuoriso-mirka

Kunnossapito

Kesätyöntekijät toimivat pääsääntöisesti kausityöntekijän ohjauksessa infraan liittyvissä tehtävissä:

  • Piha-alueiden kunnossapito(kiinteistöt)
  • Puistojen ja uimarantojen kunnossapito
  • Liikuntapaikkojen ja ulkoilureittien kunnossapito
  • Varikkopalvelut

Varikon osoite on Ratatie 3, 13720 Parola.

Lisätietoja:

Kenttämestari Ari-Pekka Kulmala

050 372 3879

ari-pekka.kulmala@hattula.fi

Ruokapalvelut

Hattulan kunnan ateriapalveluissa painopiste on koulujen ja päiväkotien ruoanvalmistuksessa. Keittiöt, joissa atriapalvelut toimii Hattulan kunnalla ovat Parolan koulu/keskuskeittiö, Juteinikeskus, Pekolan koulu, Lepaan koulu, Nihattulan koulu ja päiväkodeista Pappilanniemen päiväkoti, Viiriäinen, sekä Marjahattu.

Ateriapalveluiden kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. keittiön avustavat työt, hygieniapassi ei välttämätön.

Lisätietoja:

Ruokapalveluesimies Piritta Kovero

050 349 8235

piritta.kovero@hattula.fi

Siivouspalvelut

Puhdistuspalvelualan työtehtäviä mm. kouluissa, päiväkodeissa, toimistoissa ja kirjastossa.

Lisätietoja:

Siivoustyönjohtaja Ranja Kiiski

050 411 8729

ranja.kiiski@hattula.fi

Viim. päivitetty 19.1.2024
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram